TRABZON / HAYRAT - Hayrat İmam Hatip Ortaokulu

OKULUMUZDA TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ara

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğunu "Trafik Kuralları" konulu slogan yarışmasında okulumuz öğrencisi "Mahir TOSUN" il 3. olarak okulumuzu gurulandırmıştır. Kendisini ve öğretmenini tekbrik ediyoruz.

Ara

Bakanlığımızın 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında düzenlemiş olduğu "Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi" kapsamında okulumuzun kütüphanesi öğrencilerimizin hizmetine açılmıştır.

Ara

İçişleri Bakanlığınca onaylanan "Dünü geleceğe taşıyorum" adlı projenin paydaşı Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak projede belirlenen Ortaokul 7-8, Lise 9-10-11-12 sınıf  öğrencilerinin 4000 yıllık tarihe sahip Trabzon'umuzun tarihi değerleri ile buluşturulması için şehrimizde okuyan öğrencileri Trabzon'umuzun tarihi eserleri ile buluşturmayı ve zengin tarihimiz hakkın da bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla gezi düzendi.