TRABZON / HAYRAT - Hayrat İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Okulumuz kız öğrencileri Hirasu ŞEKER, Edanur GÜZEL ve Nurseven DİNÇER  Okul Müdürümüz Birsen GÜDÜK DOĞAN'dan çiçek bakımı, yetiştiriciliği ve çiçek dikimi eğitimi aldı. Çiçekleri tanıyıp onlar hakkında bilgi alan öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadılar.

Ock

İlçemize Karadeniz Bölgesi dışından gelerek öğrenimlerini okulumuzda sürdüren  öğrencilerimize   yöremizi tanıtıp çay tohumundan fide yapmayı öğrettik.
Mutlu çocuklar, umutlu yarınlar.
#bizumçayluklar

Ock

Öğrencilerimiz, okulumuz çevresinde ağaçlandırma çalışması yaptı. Orman Bölge Müdürlüğüyle iletişime geçen öğrencilerimiz, Orman Bölge Müdürlüğünden gönderilen defne , limon ve çam ağaçlarını toprakla buluşturarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Hayrat Balaban Mahallesi'nde yapılan Cumhuriyet Koşusu' nda 10-11  Erkekler Yaş Kategorisi  Hayrat birincisi olan öğrencimiz Miraç ATALAY' a ödülünü Kaymakamımız Sn. Davut Elmastaş takdim ettiler. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Haz

OKULUMUZ KORİDORUNDA ŞAİR VE YAZARLARIMIZI TANIYALIM ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA PANO HAZIRLANDI

Haz

OKULUMUZ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE SINAV KAYGISI KONULU ETKİNLİK VE SEMİNER DÜZENLENDİ